Den Fri Debat
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Snyd i skat

Go down

Snyd i skat Empty Snyd i skat

Indlæg by Anti-karl on Tors apr 04, 2013 11:14 pm

Det 20´århundrede har med al tydelighed vist at demokrati ikke er istand til at bremse statens overtagelse af det civile samfund. Staten har tilranet sig mere og mere magt velvilligt hjulpet af vælgere der tror at illusionen om at leve på bekostning af andre er vigtigere end frihed. Liberale danskere har på det seneste fået fornyet håb men er dette realistisk når det eneste parti der udviser en lille smule respekt for ejendomsretten står til højst 8-10% i meningsmålingerne. Alle andre partier taler udelukkende om hvordan vi får flere penge i statskassen, d.v.s. de har accepteret den socialistiske grundholdning.

Eksistensen af en stat afhænger af kontrol med pengene. Arbejdsgiverne og bankerne indberetter alle detaljer om din økonomiske situation til skat, og gør det beskidte arbejde med at stjæle dine penge så skat selv ikke behøver at flå dig.

Men hvad nu hvis man kunne arbejde, blive aflønnet, forbruge og spare op uden at skat fandt ud af det?

Bitcoin er en privat valuta vor pengemængden er begrænset af matematik i modsætning til almindelige valutaer hvor mængden er begrænset af politikernes løfter. Hvor mængden af kroner, euro og dollars er i konstant vækst så er væksten af bitcoins konstant aftagende. Da populariteten af bitcoins er kraftigt stigende er valutaen under kraftig deflation.

Overførsel af bitcoins fra en konto til en anden er anonymt så hvis du arbejder for bitcoins hvorfor så betale indkomstskat? Emails, instruktioner og andet mellem arbejdsgiver og ansat kan anonymiseres ved hjælp af TOR, vpn´s eller I2P.

Ejendomretten er den vigtigste ret af alle, uden den kan de andre være ligegyldige.
At betale skat er umoralsk fordi hver krone vi indbetaler er en erklæring der siger at individet ingen rettigheder har.

Hvis du vil vide mere om bitcoins:http://www.bitcoin.org/
Arbejdsgivere kan placere sine jobannoncer her:http://www.bitcoinjobs.com/

Eller også kan du blive ved med at stole på at liberale reformer kan gennemføres af en forsamling der består af 90% socialister- tro på det!
Anti-karl
Anti-karl

Antal indlæg : 4
Join date : 09/03/13

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum